Een lichtstraat op maat van GLASvakwerk.nl. 

Een lichtstraat op maat bestelt u – voordelig & eenvoudig online – bij GLASvakwerk.nl, de online specialist in vlakke lichtkoepels op maat voor (niet geïsoleerde) buitenruimtes. Met onze maatwerk lichtstraat slaagt u bij ons altijd voor een perfecte fit voor uw overkapping, veranda, carport of andere buitenruimte. De vlakke lichtkoepels voor een plat dak van GLASvakwerk.nl hebben een strak design, zijn (ook op maat!) scherp geprijsd & eenvoudig te monteren. Bij ons bent u verzekerd van 1 enkele ruit van hoogwaardig gelaagd & gehard veiligheidsglas. Deze wordt in eigen werkplaats op maat vervaardigd door ervaren medewerkers met zorg, liefde & aandacht voor detail. 

Altijd een fit!

Bij GLASvakwerk.nl vindt u altijd een lichtstraat die precies bij uw situatie past, in een maatvoering naar wens uiteraard. Wij staan bekend om onze enkele ruit lichtstraten in (extreem) grote afmetingen. U kunt bij ons een vlakke glazen lichtstraat bestellen in een breedte tot 150 cm en een lengte tot maar liefst 595 cm. Nergens anders kunt u een dusdanige afmeting op maat bestellen, zeker niet uit 1 enkele glasplaat. De kans dat u binnen deze maximale maatvoering een lichtstraat op maat kunt configureren is natuurlijk enorm groot!

Houd er rekening mee dat de lichtstraten van GLASvakwerk geschikt zijn voor niet gesloten / niet geïsoleerde (buiten)ruimtes. Een ideale uitbouw / aanbouw lichtstraat voor overkappingen, maar ook als lichtstraat voor een luxueuze carport zeer geschikt. Wat uw wensen ook zijn, met de maatwerk mogelijkheden van GLASvakwerk vindt u altijd een optie die perfect past! 

Ook voor de montage staan de medewerkers van GLASvakwerk.nl met plezier voor u klaar! U kunt altijd kiezen voor “inclusief montage”, dit bieden wij aan voor een vaste & scherpe prijs. De montage wordt volledig in eigen beheer uitgevoerd – geen derde partijen dus – door ons eigen montage team: Ervaren vakmannen met professionele apparatuur, dat gaat dus zeker goed komen!